Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

EPDM dakbedekking 1 mm inclusief contactlijm

Bestel uw EPDM dakfolie en rubberfolie met lijm op maat gemaakt. Makkelijk en voordelig bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

1895

De EPDM dakbedekking en rubberfolie laten wij voor u op maat maken. Let op, dit kan alleen in vierkante of rechthoekige vormen. De EPDM rubberfolie wordt inclusief contactlijm geleverd. De dikte van het het dakfolie is 1.14 mm. EPDM is niet geschikt voor piramide daken. Uiteraard is dit materiaal LSFR gecertificeerd wat inhoud dat het brandvertragend is en bestand is tegen extreme temperatuurschommelingen.

Bestel altijd rondom 30 cm meer EPDM. Dus is uw dak 4 x 3 meter bestel dan 4.3 x 3.3 = 15 m2 (afgerond naar boven). Voor de randen gebruikt u de lijmspuit. Geef in het opmerkingenveld aan wat de vorm van uw dak is (dus bijvoorbeeld 4 x 3 meter). Slechts enkele dagen levertijd.

Gewicht: 5
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: LSFR
Basismateriaal: rubber
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten