Houten schutting geïmpregneerd toog 180 x 180 cm. Type: Timber

Elephant tuinscherm van topkwaliteit met extra dikke planken. Een duurzame PEFC tuinafscheiding. Bestel nu veilig bij Tuinhoutcentrale.nl.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

5900
De schuttingen uit de Timber lijn vormen het standaard assortiment van Elephant. Deze stijl schutting is het meest toegepast in Nederland. Hoewel er in verhouding meer rechte schuttingen worden verkocht, is te getoogde versie nog steeds populair., Hoewel het lijkt alsof schuttingen allemaal hetzelfde zijn, is dat niet het geval. Verschillende punten zijn van belang wanneer u schermen met elkaar vergelijkt. Denk hierbij aan: - Dikte van de planken (hoe dikker, hoe duurzamer) - De vraag op de schroeven van Roest Vrij Staal zijn, of niet. - Het aantal planken dat verwerkt is in de schutting. Hoe meer planken, des te gunstiger dit is voor uw privacy. - Gaat het om gezaagde planken of geschaafde planken? Gezaagde planken zijn goedkoper, maar splinteren en trekken vanwege de ruwe oppervlakte meer vuil aan. - De grootte van de knoesten. Grotere knoesten rotten sneller. Dus hoe minder knoesten en hoe kleiner ze zijn, hoe beter het is qua duurzaamheid.
Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geimpregneerd

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten