Elephant schutting beslagset Aluminium geadoniseerd (6 stuks inclusief schroeven)

Aluminium gekleurd beslag voor montage van schuttingen en tuinschermen. Nu te bestellen in de webshop van de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

1250
Voor het bevestigen van uw aangeschafte schutting uit de Classic, Royal en forte lijn hebben wij deze speciale Elephant bevestigingsets op voorraad. Let op, voor designschuttingen zijn er T stukken te koop voor een vrijwel onzichtbare bevestiging van uw schuttingdeel. De aluminium geanodiseerde hoekprofielen hebben een stelgleuf om de schutting op de juiste hoogte af te hangen. Uiteraard worden de hoeken geleverd met bijbehorende schroeven. 6 x Beslag Aluminium Aluminium geadoniseerd 14 x Zelfborende RVS houtschroeven (Torx) T20 M4 x 35 18 x Zelfborend RVS metaalschroeven (Torx) T20 M4 x 15 Monteer per schutting altijd 6 van deze hoekjes aan de palen.
Gewicht: 0.2
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Aluminium
RVS: Ja
Bijzonderheden: De beslagset wordt aangeboden in blisterverpakking.

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten