Composiet schutting donkerbruin recht 180 x 180 cm. Type: Design

AA kwaliteit origineel Elephant donkerbruin design schutting. Nu te koop bij de erkende Elephant dealer Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

15000
Dit donkerbruine tuinscherm Design bestaat uit 14 planken (7 planken voor, 7 planken achter). De Elephant schutting is van hoge kwaliteit. De planken hebben extra kamers en verstevigde aluminium lamellen tegen het kromtrekken van de planken. De oppervlakte is geborsteld en de composiet planken bevatten v-groeven tegen kromtrekken. De aluminium liggers van deze tuinafscheiding zorgen voor een moderne en strakke look. Gebruik bij de Elephant composiet schermen altijd Elephant beslag, aangezien dit speciaal gepatenteerde beslag de lichte lengte uitzetting van Composiet lamellen toelaat en daarmee kromtrekken van de lamellen voorkomt. Ook de bijbehorende palen en ophangsets zijn verkrijgbaar in de webshop. Op deze tuinschutting geven wij 15 jaar garantie. Schoonmaken doet u met groene zeep en water. De wpc schuttingen zijn makkelijk in te korten en verkleuren niet en zijn onderhoudsarm. Perfect te combineren met schuine schuttingen, lage hekken en de complete tuindeur in donkerbruine kleur uit de Design lijn. Pas op voor goedkope namaak, vraag altijd naar het Nederlandse kwaliteitsmerk Elephant.
Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: WPC
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geborsteld, aluminium liggers

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten