Hardhouten schutting Almendrillo recht 179 x 179 cm. Type: Royal

Elephant tuinscherm van topkwaliteit met kader van zeer duurzaam hardhout. Scherp geprijsde Almendrillo schutting voor uw tuin. U kunt makkelijk online bestellen.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

17750
Dit interessant geprijsde Elephant by Dekker tuinscherm van 179 x 179 cm is gemaakt van zeer duurzaam Brazilliaans Teakhout. De schutting hebben wij voorzien van een Almendrillo omlijsting voor een exclusief uiterlijk. De lijst is circa 3.5 cm dik. Monteer de schutting aan hardhouten palen van minimaal 65 x 65 cm. U kunt de houten tuinpalen eventueel ook nog in snelbeton plaatsen voor extra stevigheid. Het hoekbeslag wordt op 6 punten geplaatst aan de schutting. De uiteinden van de planken zijn behandeld met wax om scheurvorming te voorkomen. De levensduur van de tuinafscheiding is ongeveer 25 jaar. U kunt de kleur behouden door het houten scherm te behandelen met hardhout olie. Wij zijn aangesloten bij thuiswinkel.org, zodoende koopt u veilig op afstand. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom waar we een aantal schuttingen hebben staan.
Gewicht: 35
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Hardhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: extra sterk kader

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten