Eindplank hardhout t.b.v. Solide deur

Heeft u een eindplank met slot nodig voor uw Solide deur van Tuindeco? Deze kunt u bij de Tuinhoutcentrale online bestellen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

3850
Met deze eindplank van hardhout maakt u uw tuindeur solide compleet. De eindplank wordt geleverd inclusief cilinderslot met 2 sleutels en de handgrepen. De hardhouten eindplaat van Tuindeco kan ook gemonteerd worden op onze metalen frame waar geen slotkast op gemaakt is. Monteer de eindplank met RVS schroeven. Voor de zelfbouw frames bieden wij de hardhouten planken aan in de webshop en als verwant artikel onderaan de pagina.
Gewicht: 5
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Geïmpregneerd Grenen
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Compleet geleverd met cilinderslot incl. 2 sleutels

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten