Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1.uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Eiken tafelblad 110 cm. Type: Rustiek C ovaal

Ovale eiken tafel nodig? Koop uw ovale massieve eiken tafel nu met korting online bij de houtexpert in Woerden.
Eiken tafelblad 110 cm. Type: Rustiek C ovaal

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De ovale massieve eiken tafelbladen van de Tuinhoutcentrale uit Woerden zijn 40 mm dik (4 cm) en zijn 110 cm breed op het breedste stuk. De ovale tafel is ook verkrijgbaar in een diameter van 120 cm. De ovale Europees rustieke eiken tafels zijn opgebouwd uit planken van 6-25 cm wisselende breedtes. De rand van de eiken tafel is voorzien van een facet oftewel een schuine zijde.

Het Europeese eiken wordt na het zagen kunstmatig teruggedroogd bij www.houtdrogen.nl in speciale droogkamers naar een vochtpercentage van 10-12% houtvocht. Door dit speciale droogprogramma zal het meeste vocht al uit de planken zijn onttrokken en zullen de ovale tafelbladen veel minder werking hebben dan niet gedroogde tafelbladen.

Iedere tafel heeft zijn eigen uitstraling maar wat kenmerkend is bij de ovale eiken bladen is dat er altijd (gevulde) knoesten in zitten en dat een scheurtje ook mogelijk is. U kunt de tafel nog met olie behandelen om een schitterend eindresultaat te krijgen. De tafel wordt exclusief het onderstel aangeboden. Maak hieronder een keuze uit de verschillende gelaste stalen en gepoedercoate onderstellen om uw ovale eiken tafel compleet te maken. Selecteer naast de foto de gewenste lengte en de prijs wordt zichtbaar

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: tuinhoutcentrale
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Hout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Massief

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten