Eiken boomstam tafel blad. Type: Schaaldeel

Rustiek eiken boomstam tafelblad, koop hier uw boomstam tafel of eiken schaaldeel met korting bij de Tuinhoutcentrale.
Eiken boomstam tafel blad. Type: Schaaldeel

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze schitterende eiken boomstam tafel is 4 cm dik en ongeveer 1 meter breed. U kunt kiezen uit verschillende lengtes. De eikenhouten boomplak is opgebouwd uit meerdere planken om kromtrekken tegen te gaan. Tevens hebben we treknaden aan de onderzijde aangebracht om kromtrekken te voorkomen. De planken van dit schaaldeel zijn dus niet in de lengte gekoppeld, alleen in de breedte. De eiken delen hebben eerst 6 maanden aan de wind gedroogd en wij hebben in onze eigen droogkamers de planken kunstmatig teruggedroogd naar 12% houtvocht.

Uiteraard heeft de meubelmaker de schuine zijkanten aan het blad laten zitten zodat het een uitermate natuurlijke uitstraling krijgt. Onze boomstam bladen zijn voorzien van kostbare metalen strips die aan de onderkant erin zijn gefreesd. Hiermee bereiken wij dat de bladen vrijwel nooit kromtrekken. Dit in combinatie met tweemaal drogen geeft het beste resultaat wat verkrijgbaar is in de markt. Let hier dus goed op.

U kunt naast de foto een lengte aangeven waardoor de juiste prijs per tafelblad verschijnt. Wij adviseren u de tafel nooit rechtstreeks naast een radiator of boven een convectorput te plaatsen. Het blad wordt dan warm waardoor het zou kunnen kromtrekken.

Uiteraard leveren wij ook de onderstellen van zwart gepoedercoat staal die ook buiten kan worden toegepast. Werk het eiken blad af met bijvoorbeeld white wash of lijnolie om een diepe kleur te verkrijgen.

Op de eerste 6 foto's ziet u een blad met een onderstel er reeds onder gemonteerd. Dit blad hebben wij met lijnolie behandeld zodat de structuur en diepe kleur van het eikenblad goed zichtbaar is. Wij leveren de bladen onbehandeld.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: tuinhoutcentrale
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Hout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Massief

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten