Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Eiken boomstam tafel blad. Type: Schaaldeel

Rustiek eiken boomstam tafelblad, koop hier uw boomstam tafel of eiken schaaldeel met korting bij de Tuinhoutcentrale.
Eiken boomstam tafel blad. Type: Schaaldeel

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze schitterende eiken boomstam tafel is 4 cm dik en ongeveer 1 meter breed. U kunt kiezen uit verschillende lengtes. De eikenhouten boomplak is opgebouwd uit meerdere planken om kromtrekken tegen te gaan. Tevens hebben we treknaden aan de onderzijde aangebracht om kromtrekken te voorkomen. De planken van dit schaaldeel zijn dus niet in de lengte gekoppeld, alleen in de breedte. De eiken delen hebben eerst 6 maanden aan de wind gedroogd en wij hebben in onze eigen droogkamers de planken kunstmatig teruggedroogd naar 12% houtvocht.

Uiteraard heeft de meubelmaker de schuine zijkanten aan het blad laten zitten zodat het een uitermate natuurlijke uitstraling krijgt. Onze boomstam bladen zijn voorzien van kostbare metalen strips die aan de onderkant erin zijn gefreesd. Hiermee bereiken wij dat de bladen vrijwel nooit kromtrekken. Dit in combinatie met tweemaal drogen geeft het beste resultaat wat verkrijgbaar is in de markt. Let hier dus goed op.

U kunt naast de foto een lengte aangeven waardoor de juiste prijs per tafelblad verschijnt. Wij adviseren u de tafel nooit rechtstreeks naast een radiator of boven een convectorput te plaatsen. Het blad wordt dan warm waardoor het zou kunnen kromtrekken.

Uiteraard leveren wij ook de onderstellen van zwart gepoedercoat staal die ook buiten kan worden toegepast. Werk het eiken blad af met bijvoorbeeld white wash of lijnolie om een diepe kleur te verkrijgen.

Op de eerste 6 foto's ziet u een blad met een onderstel er reeds onder gemonteerd. Dit blad hebben wij met lijnolie behandeld zodat de structuur en diepe kleur van het eikenblad goed zichtbaar is. Wij leveren de bladen onbehandeld.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: tuinhoutcentrale
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Hout
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Massief

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten