Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Dubbel lip profiel 18 x 195 mm. Type: Red Class Wood

Red Class Wood dubbel lip planken voor uw dakbeschot en wandbetimmering. Bestel uw brede lipprofiel planken nu voordelig online.
Dubbel lip profiel 18 x 195 mm. Type: Red Class Wood

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De Red Class Wood planken zijn voorzien van een zogenaamd dubbel lip profiel. De gedroogde planken zijn aan 1 zijde geschaafd en de andere zijde is fijnbezaagd/ruw. De dubbellip planken zijn ideaal als wantbetimmering en als dakbeschot. De brede maat is 19.5 cm en de dikte van de Red Class Wood dubbel lip plank is 18 mm. De werkende breedte is 18.5 cm. De planken zijn geimpregneerd in een douglas lariks kleur.

Wat is Red Class Wood?

Red class Wood behoud tot vier keer langer zijn kleur als Douglas. Ander groot voordeel is dat het hout is gedroogd en hierdoor veel stabieler blijft. Tevens is het hout geïmpregneerd waardoor het goed bestand is tegen weersinvloeden. Het gehele productieproces is ecologisch verantwoord en vrij van zware metalen. Het hout is afkomstig uit PEFC-FSC gecertificeerde bossen, kortom een verantwoorde dubbel lip plank.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.