Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Douglas Rabat 175mm wb 12-26mm Type: Zweeds Rabat

Populaire Douglas rabatdelen Zweeds rabat, bestel nu bij de Tuinhoutcentrale
Douglas Rabat 175mm wb 12-26mm Type: Zweeds Rabat

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze schitterende breed Zweeds rabat, ook wel potdekseldelen genoemd, zijn aan de zichtzijde fijnbezaagd. Dat geeft de rabatdelen een stoer uiterlijk. Deze populaire douglas planken zijn schuin doorgezaagd waardoor de rabatplanken elkaar overlappen. De potdekselplank van Douglas-hout zijn aan de bovenzijde 26 mm dik en aan de onderzijde 12 mm dik. De plank is circa 175 mm werkend breed als ze op elkaar worden gestapeld (anders 190 mm). Vastzetten doet u met kleine RVS spijkertjes of met schroeven in de lip van de plank, dus in de inkeping. Lariks Douglas is perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat omdat het duurzaam is. Doordat het op de Veluwe groeit is het Hollandse hout ook nog milieuvriendelijk. De Zweedse rabat planken ziet men daarom vaak terug als achterwand, zijwand, in een tuinhuis of veranda óf als dichte schutting van Douglas. U kunt het lariks douglas hout zelf beitsen of schilderen om de levensduur van 10-15 jaar te verlengen. Monteer de Zweeds rabat Douglas Hout op hardhouten palen van 68 x 68 mm indien u een dichte privacy schutting wilt maken. Als u de rabatdelen als achterwand wilt verwerken plaats dan de potdekselplanken op hardhouten rachels van 40 x 40 mm of douglas regels van 50 x 70 mm. Kies voor 100% Hollands Hout!
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Tuinhoutcentrale
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Douglas
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten