Douglas overkapping CarpGarant Excellent: 400 cm diep

CarpGarant terrasoverkapping Excellent van douglas lariks hout. Bestel uw Excellent houten overkapping voordelig online bij de Tuinhoutcentrale.
Douglas overkapping CarpGarant Excellent: 400 cm diep

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De excellent douglas overkapping van CarpGarant kunt geeft u beschutting bij slecht weer en wind. Maar de terrasoverkapping is ook een prima plek om spullen neer te zetten zoals een houten barset of een loungebank. Maak van uw terras een gezellige tuinkamer om te ontspannen.

Deze overkapping is 4 meter diep en u kunt diverse breedtes selecteren naast de foto. Het basispakket kunt u uitbreiden met diverse soorten rabat, zoals zwart rabat, design Zweeds rabat en vuren rabatplanken. Het basispakket bestaat uit stoere geschaafde (met uitsparing) douglas balken van 19.5 x 19.5 cm en de ringbalk is 4.5 x 19.5 cm. Uiteraard leveren we deze met raveeldragers, dakbeschot, EPDM rubberfolie, hemelwater overstort, daktrim, en RVS bevestigingsmateriaal en duidelijke handleiding. De maximale hoogte is 250 cm en u dient de lengte van de balken en planken zelf op lengte te zagen.

Zo bepaald u de afmeting van uw overkapping. Bij de bestelling kunt u optioneel de betonpoeren, zij-, en achterwanden en lampen bestellen.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: CarpGarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten