Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Douglas overkapping CarpGarant Excellent: 300 cm diep

CarpGarant terrasoverkapping Excellent van douglas lariks hout. Bestel uw Excellent houten overkapping voordelig online bij de Tuinhoutcentrale.
Douglas overkapping CarpGarant Excellent: 300 cm diep

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De excellent douglas overkapping van CarpGarant kunt geeft u beschutting bij slecht weer en wind. Maar de terrasoverkapping is ook een prima plek om spullen neer te zetten zoals een houten barset of een loungebank. Maak van uw terras een gezellige tuinkamer om te ontspannen.

Deze overkapping is 3 meter diep en u kunt diverse breedtes selecteren naast de foto. Het basispakket kunt u uitbreiden met diverse soorten rabat, zoals zwart rabat, design Zweeds rabat en vuren rabatplanken. Het basispakket bestaat uit stoere vier geschaafde (met uitsparing) douglas balken van 19.5 x 19.5 250 cm en de ringbalk is 4.5 x 19.5 cm. Uiteraard leveren we deze met raveeldragers, dakbeschot, EPDM rubberfolie, hemelwater overstort, daktrim, en RVS bevestigingsmateriaal en duidelijke handleiding.

De maximale hoogte is 250 cm en u dient de lengte van de balken en planken zelf op lengte te zagen.

Het aantal poeren verschilt per grote van de overkapping:

300 x 300 cm - 4 poeren

300 x 400 cm - 4 poeren

300 x 500 cm - 6 poeren

300 x 600 cm - 7 poeren

Zo bepaald u de afmeting van uw overkapping. Bij de bestelling kunt u optioneel de betonpoeren, zij-, en achterwanden en lampen bestellen.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: CarpGarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.