Douglas Lariks picknicktafel vierkant 250 x 180 x 75 cm. Type: Boss

Bestel hier de Tuindeco vierkante picknicktafel Boss bij de erkende Tuindeco dealer. Veilig want wij zijn aangesloten bij de Thuiswinkel.org, wel zo vertrouwd.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

52000

Deze moderne douglas lariks picknicktafel Boss wordt gemaakt door Tuindeco international. De planken van de buitentafel Boss zijn maar liefst 4.5 cm dik en de afmeting is l250 x b180 x h75 cm/ De afmeting van het douglas tafelblad is l250 x b80 cm. De picknicktafel wordt als bouwpakket aangeleverd en alles is reeds voorgeboord. Het geheel is makkelijk in elkaar te zetten. Alle bevestigingsmaterialen worden uiteraard meegeleverd.

Het pakket weegt 90 kilo en de pakketmaat is 250 x 110 x 46 cm.

Gewicht: 90
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Douglas Lariks
RVS: Ja
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.