Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Douglas houten paal 120 x 120 mm. Type: Tussenpaal

Douglas blokhut profiel tussenpaal met sponning. Extra zware kwaliteit. Bestel snel en vertrouwd bij de Tuinhoutcentrale.
Douglas houten paal 120 x 120 mm. Type: Tussenpaal

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze fijnbezaagd Douglas paal wordt gebruikt om zelf een schutting of plantenbak te maken. De sponning is 3 cm diep. Hierin schuift u de blokhutprofiel planken van Douglas voor uw zelfbouw schutting.

Het hoogwaardige zelfbouw schutting kan ook als achterwand voor een veranda worden gebruikt. U kunt met een hoekpaal en een aantal planken zelf gemakkelijk een plantenbak op maat maken. Douglas is een duurzame houtsoort, naarmate het buiten staat zal het verkleuren naar bruin en uiteindelijk ,net als alle andere houtsoorten, zal het grijs worden. Uiteraard kunt u het met een beits of verf behandelen, hiermee verlengt u ook de levensduur van het Douglashout. De balk is 120 mm x 120 mm en is er in de lengte van 3000 mm.

Uiteraard is deze paal ook geschaafd te krijgen en tegen een meer prijs kunnen wij het voor uw zwart laten spuiten. Wanneer u de palen laat schaven dan word de afmeting 150 x 150 mm. 

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Nee
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten