Douglas boomstamtafel blad. Type: schaaldeel

Koop uw douglas lariks boomstamtafel online bij de Tuinhoutcentrale. Gedroogde schaaldeel tafelblad in diverse lengtes. Bestel online.
Douglas boomstamtafel blad. Type: schaaldeel

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De douglas lariks boomstamtafels bestaan uit 2 planken. De schaaldeel tafels zijn geschuurd en geschaafd. De douglas tafels hebben een dikte van 50 mm (5 cm) en de breedte van de houten tafel is tussen de 85 en 110 cm. Uiteraard hebben we de boomstam planken laten terugdrogen zodat de tafel zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Door weersinvloeden kunnen er altijd scheuren in het hout komen. Monteer het tafelblad op een zwaar gepoedercoat onderstel die ook buiten kan worden gebruikt. De zijkanten zijn schoon geborsteld maar er kan wel eens een ruw plekje aan zitten. Selecteer naast de foto de gewenste lengte.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Carpgarant
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: boomstamtafel bestaat uit 2 delen.

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten