DHZ zadeldak Douglas lariks 400 x 400 cm. Type: Tubbergen

DHZ Zadeldak Tubbergen in Douglas lariks hout. Bestel uw tuinhuis Tubbergen van Tuindeco nu voordelig online. Gratis bezorging.
DHZ zadeldak Douglas lariks 400 x 400 cm. Type: Tubbergen

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Het tuinhuis met zadeldak Tubbergen wordt geleverd in geschaafd Douglas lariks hout. Het zadeldak valt ruim over de schuur heen. U kunt tuinhuis Tubbergen zowel met zwarte als onbehandelde gepotdekselde wanden kopen. De staanders zijn 15 x 15 cm. De ramen en de openslaande deur leveren wij in onbehandeld vuren en u kunt kiezen om als in optie Douglas ramen en deuren te kopen. Bij de afbeeldingen staat een plattegrond vermeld met daarop de binnen- en buitenmaten. Maak uw tuinhuis Tubbergen af met dakshingles, dakpanprofielplaten, en aqua pan dakbedekking. 

Wij adviseren u om de gepotdekselde wanden op een betonband te plaatsen en niet direct in contact met de grond te laten komen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient van de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. Uiteraard wordt de kapschuur geleverd met een materialenlijst, bouwtekening en alle bevestigingsmaterialen. 

De materialen dient u wel zelf op lengte te zagen in mooie haakse delen. Zorg voor een egale ondergrond voordat u gaat bouwen. Kortom voor de handige doe-het-zelver is dit DHZ-pakket te realiseren.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten