DHZ zadeldak Douglas lariks 400 x 400 cm. Type: Tubbergen

DHZ Zadeldak Tubbergen in Douglas lariks hout. Bestel uw tuinhuis Tubbergen van Tuindeco nu voordelig online. Gratis bezorging.
DHZ zadeldak Douglas lariks 400 x 400 cm. Type: Tubbergen

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Het tuinhuis met zadeldak Tubbergen wordt geleverd in geschaafd Douglas lariks hout. Het zadeldak valt ruim over de schuur heen. U kunt tuinhuis Tubbergen zowel met zwarte als onbehandelde gepotdekselde wanden kopen. De staanders zijn 15 x 15 cm. De ramen en de openslaande deur leveren wij in onbehandeld vuren en u kunt kiezen om als in optie Douglas ramen en deuren te kopen. Bij de afbeeldingen staat een plattegrond vermeld met daarop de binnen- en buitenmaten. Maak uw tuinhuis Tubbergen af met dakshingles, dakpanprofielplaten, en aqua pan dakbedekking. 

Wij adviseren u om de gepotdekselde wanden op een betonband te plaatsen en niet direct in contact met de grond te laten komen. Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient van de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. Uiteraard wordt de kapschuur geleverd met een materialenlijst, bouwtekening en alle bevestigingsmaterialen. 

De materialen dient u wel zelf op lengte te zagen in mooie haakse delen. Zorg voor een egale ondergrond voordat u gaat bouwen. Kortom voor de handige doe-het-zelver is dit DHZ-pakket te realiseren.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten