Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

DHZ Overkapping Douglas 750 x 355 x 265 cm Type: Brammelo

DHZ Moderne Douglas buitenverblijf Brammelo met eindeloze combinatie, nu te online te koop bij uw erkende Tuindeco dealer!
DHZ Overkapping Douglas 750 x 355 x 265 cm Type: Brammelo

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Beetje extra privacy en wat meer beschut zitten? De doe-het-zelf Brammelo overkapping, is gemaakt van geschaafd Lariks Douglas met zwarte geïmpregneerd vuren gepotdekselde wanden. Het hout is gedroogd en geschaafd en van absolute a-kwaliteit. Deze terrasoverkapping heeft een plat dak met strakke overstek en komt standaard met een zwarte verticale achterwand.

Wat maakt deze buitenverblijf nou zo uniek? Er zijn meerdere soorten wanden waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u kiezen uit een fraaie zwarte dichte wand gemaakt van Douglas horizontale planken of een wandmodel van glas met zwarte kozijn of blanke schutter wand. Denk bijvoorbeeld aan een volledige zwarte achterwand van 4 zwarte delen en 2 glazen wanden aan de voorkant. De combinatie zijn oneindig! Als u naar beneden scrolt, kunt u aanverwante artikelen kiezen wat u wilt.

De DHZ blokhut is geen prefab overkapping en dient door een ervaren klusser geplaatst te worden. Dit komt omdat alles op maat gezaagd moet worden. 

Dit buitenverblijf is 7,5 meter breed, 3,55 meter diep en 2,65 meter hoog. Het dak steekt achter en voor 50 cm over. De glad geschaafde staanders meten 14 x 14 cm en staan 99 cm uit elkaar. Het is verstandig deze op betonpoeren te monteren. Standaard wordt deze blokhut zonder dakbekleding en daktrim geleverd. Als optie kunt u kiezen voor synthetisch rubber EPDM folie of de zelfklevende aluminium Easyroofing. Voor een mooie afwerking kunt u kiezen aluminium daktrim.

Wij leveren de veranda gratis binnen Nederland met uitzondering van de eilanden, hiervoor geldt een aangepast tarief. Uiteraard wordt Brammelo terrasoverkapping geleverd met een bouwtekening en de benodigde schroeven. 

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten