DHZ kapschuur Douglas lariks 600 x 390 cm. Type: Goor

Actie: Stoere overkapping kapschuur Goor van Tuindeco. Bestel uw kapschuur Goor van douglas lariks nu met korting online. Nu met gratis levering aan huis. Op=Op.
DHZ kapschuur Douglas lariks 600 x 390 cm. Type: Goor

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

De kapschuur Goor van het bekende merk Tuindeco is leverbaar met blanke wanden en met zwarte potdekselplanken. De overkapping Goor meet tussen de palen 600 x 300 cm. Het voordak is 245 cm hoog en 115 cm tot de nok. Buitenverblijf Goor heeft een achterdak wat vanaf de nok naar beneden 320 cm is. De totale hoogte van de kapsschuur Goor is 312 cm.

Het onbehandelde en fijnbezaagde hout is Douglas Lariks. Het hout is ongedroogd en kernvrij en van absolute A-kwaliteit. Wij adviseren u de 15 x 15 cm palen op betonpoeren met verstelbare plaat te monteren. De wanden zijn gepotdekseld en de planken zijn 22 mm dik en 190 mm breed. (werkend 170-175 mm). Wij adviseren u om de wanden op een betonband te plaatsen en niet direct in contact met de grond te laten komen. Uiteraard wordt de kapschuur geleverd met een materialenlijst, bouwtekening en alle bevestigingsmaterialen. De ringbalk meet 50 x 150 mm.

Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. 

De materialen dient u wel zelf op lengte te zagen in mooie haakse delen. Zorg voor een egale ondergrond voordat u gaat bouwen. Kortom voor de handige doe-het-zelver is dit DHZ pakket te realiseren.

Tevens vindt u hieronder alle opties en meerprijzen. 

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten