Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

DHZ kapschuur Douglas lariks 600 x 390 cm. Type: Goor

Actie: Stoere overkapping kapschuur Goor van Tuindeco. Bestel uw kapschuur Goor van douglas lariks nu met korting online. Nu met gratis levering aan huis. Op=Op.
DHZ kapschuur Douglas lariks 600 x 390 cm. Type: Goor

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De kapschuur Goor van het bekende merk Tuindeco is leverbaar met blanke wanden en met zwarte potdekselplanken. De overkapping Goor meet tussen de palen 600 x 300 cm. Het voordak is 245 cm hoog en 115 cm tot de nok. Buitenverblijf Goor heeft een achterdak wat vanaf de nok naar beneden 320 cm is. De totale hoogte van de kapsschuur Goor is 312 cm.

Het onbehandelde en fijnbezaagde hout is Douglas Lariks. Het hout is ongedroogd en kernvrij en van absolute A-kwaliteit. Wij adviseren u de 15 x 15 cm palen op betonpoeren met verstelbare plaat te monteren. De wanden zijn gepotdekseld en de planken zijn 22 mm dik en 190 mm breed. (werkend 170-175 mm). Wij adviseren u om de wanden op een betonband te plaatsen en niet direct in contact met de grond te laten komen. Uiteraard wordt de kapschuur geleverd met een materialenlijst, bouwtekening en alle bevestigingsmaterialen. De ringbalk meet 50 x 150 mm.

Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. 

De materialen dient u wel zelf op lengte te zagen in mooie haakse delen. Zorg voor een egale ondergrond voordat u gaat bouwen. Kortom voor de handige doe-het-zelver is dit DHZ pakket te realiseren.

Tevens vindt u hieronder alle opties en meerprijzen. 

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Douglas
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten