DHZ Kapschuur 600 x 400 cm. Type: Markelo

Kapschuur Markelo van Douglas lariks. Koop uw tuinhuis Markelo nu online bij de erkende Tuindeco dealer.
DHZ Kapschuur 600 x 400 cm. Type: Markelo

Beschikbaarheid: Op voorraad

De DHZ kapschuur Markelo van Tuindeco is gemaakt van ongeschaafd Douglas lariks. De houten overkapping met berging Markelo is 6 meter breed en 4 meter diep. De helft van het houten tuinhuis is een dichte schuur. U kunt kiezen voor zwarte wanden of onbehandelde wanden.

De kapschuur Markelo plaatst u bij voorkeur op betonpoeren en de wanden op betonbandjes. De 17 cm brede potdekselplanken mogen bij de grond niet constant vochtig blijven. De staanders zijn 15 x 15 cm. De deur wordt standaard in onbehandeld vuren geleverd maar u kunt als optie kiezen voor een Douglas. Enkele delen van dit schroeven bouwpakket moet u zelf op maat zagen. Zorg altijd voor haakse verbindingen en een vlakke ondergrond. De kapschuur Markelo wordt zonder dakbedekking aangeboden.

Als optie kunt u kiezen voor dakpanprofielplaten, Aqua-pan dekbekleding en een ruime keuze uit dakshingles.

Monteer de wanden bij voorkeur op de gepatenteerde antraciete betonband van Tuindeco. Deze unieke funderingsbalk heeft op de kopse kant een mes en groef verbinding. De opstaande rand dient aan de binnenkant van de wand, dus de droge zijde, te worden gezet, vervolgens plaats u de planken van de wand hierop. De betonband is werkend 100 cm breed, 13 cm hoog en 9.5 cm dik. Zodra u aansluit op de betonpoer dient u de kopse kant af te slijpen. 

Voorraad: Nee
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Nee
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten