• Levering op vaste dagen
  • Persoonlijk telefonisch advies
  • Uitgebreide showroom
 
 
Voor vragen: 06-12 86 78 76 

 

 


 

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie ook producten die niet op de website staan?

De producten op de website vormen ons basisassortiment. Het assortiment van Elephant is echter nog veel groter. Helaas is het voor ons niet mogelijk om het gehele assortiment van Elephant op te slaan en te laten zien op onze site. De brochure van Elephant is in te zien via de volgende link: 

http://www.dekkerhout.nl/wp-content/uploads/2015/03/Elephant_THB_2015_NL.pdf

Mocht u iets zien in de brochure wat u absoluut wilt bestellen, neem dan even contact met ons op. In overleg met Elephant kijken wij vervolgens wat we voor u kunnen betekenen. Let op: Elephant verkoopt niet direct aan particulieren en kleinere hoveniersbedrijven. Zelf contact zoeken met Elephant heeft dus geen zin.

Waarom zou ik voor composiet kiezen in plaats van hout?

De belangrijkste reden om voor composiet te kiezen is voor veel mensen de duurzaamheid. Composiet rot niet, is redelijk kleurvast en eenvoudig te onderhouden. Meer informatie over de verschillende materialen vindt u onder ‘materiaal infomatie’.

Komen de afbeeldingen op de site 100% overeen met de werkelijkheid?

Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke weergave van de werkelijkheid te geven. Helaas is dit niet altijd mogelijk, vooral niet in het geval van hout. Omdat hout een natuurproduct is, kunnen dingen als kleur en aantal kwasten licht afwijken van de getoonde afbeelding. U bent van harte welkom om langs te komen in ons tuinhoutcentrum om alle producten te bekijken.

Jullie hanteren een levertijd van maximaal 10 werkdagen, kan dit ook sneller?

Jazeker, dat kan. De 10 werkdagen is een maximum. Het kan per order verschillen wat de levertijd is. Denk aan beschikbaarheid producten en beschikbaarheid van de transporteur. Ook de vraag of u wel thuis kunt zijn om de goederen te ontvangen heeft invloed op de uiteindelijke levertijd. Mocht u haast hebben, neem dan gewoon even contact op over de levertijd en andere mogelijkheden. Soms kunnen we bijvoorbeeld de leverancier direct bij u laten bezorgen, soms kiezen klanten ervoor om goederen zelf af te halen en soms huren we gewoon een chauffeur in die apart voor u gaat rijden. Mogelijkheden genoeg dus.

Zijn jullie altijd op zaterdag open?

Wij zijn tijdens het tuinseizoen elke zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur geopend. Buiten het seizoen kan er eventueel vooraf een afspraak worden gemaakt.

Plaatsen jullie ook?

Nee wij plaatsen niet. Dit komt omdat wij geen specialisten zijn op dit gebied en omdat wij in heel Nederlan leveren. Wij kunnen niet toezicht houden op de kwaliteit van het plaatsen.