Trendy en functioneel kunnen heel goed samengaan vindt Nesling. De Nesling Coolfit schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die maar liefst tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Zeer functioneel dus maar misschien net zo belangrijk: je creëert een gezellige en decoratieve plek in je tuin!

Geschiedenis

Nesling heeft in 2005 in Nederland het schaduwdoek op grote schaal geïntroduceerd. Geïnspireerd op de schaduwdoeken die veel gebruikt worden in Australië en Nieuw Zeeland hebben ze een eigen schaduwconcept ontwikkelt. Naast schaduwdoeken is het assortiment uitgebreid met waterdichte schaduwdoeken, harmonicadoeken,rolgordijnen en bevestigingsmaterialen. Nu 8 jaar later zijn we succesvol marktleider met een compleet schaduwconcept. Tuinhoutcentrale is erkend dealer van Nesling.

Heavy Duty Quality

Nesling levert kwaliteit. Dat merk je niet alleen aan het stevige geweven polyester (280 gr/m2 geweven HDPE stof) maar dat zie je ook aan de afwerking van onze doeken. Om je doek te kunnen installeren leveren ze bevestigingsmaterialen van AISI 316 kwaliteit. Dit staat voor de hoogste kwaliteit RVS die in de markt verkrijgbaar is. Ben je niet tevreden over de kwaliteit dan lossen we dit adequaat op. Daar kun je op rekenen.

Innovatief

Nadenken over en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen rekenen zij tot onze core business. Het Coolfit Harmonicadoek is zo'n eigen ontwerp van Nesling en is in 2008 beloond met de Tuinidee Award. In 2013 brengen zij met de Nesling Pergola Kits een nieuw concept waarmee eenvoudig zelf een pergola gebouwd kan worden. Altijd functioneel maar ook trendy en om te zien!

Voor meer informatie:

https://nesling.nl