Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Naast onze website, zijn bijna alle producten ook te zien in onze showroom. Op die manier kunnen we de producten die wij aanbieden ook 'in het echt' laten zien. Dit is en blijft de beste manier om producten goed te beoordelen. Indien gewenst, kunnen wij u meteen van advies voorzien.

Uiteraard kunt u op locatie ook meteen uw bestelling plaatsen. Controleer vooraf de openingstijd.

Enkele jaren geleden zijn de eigenaren Martijn en Trieneke gestopt met de grootschalige internationale houtimport. Nu leggen ze zicht toe op de verkoop van tuinhout en aanverwante artikelen zoals houten meubels en pergola's. In de Oude Zagerij is een showroom ingericht waar u een gedeelte van ons assortiment kunt zien. Helaas is het door de omvang van ons aanbod niet mogelijk alles in de Oude Zagerij te laten zien.

Martijn en Trieneke ontvangen u graag in de showroom.