Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Dakbeschot 18 x 195 mm. Type: Douglas

Deze douglas lariks planken zijn geschaafd en worden aak als dakbeschot toegepast. De douglas vellingdelen zijn 19.5 cm breed en 18 mm dik. Bestel uw houten dakbeschot nu snel en voordelig online.
Dakbeschot 18 x 195 mm. Type: Douglas

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Glad geschaafde douglas lariks dakbeschot met mes en groef. De dakbeschot velling planken zijn gedroogd om het krimpen en zwellen van de houten delen te minimaliseren. De plafondplanken zijn kernvrij, dus blijven mooi recht. De breedte is 19.5 cm waarvan 18.5 cm de werkende breedte is. Deze planken worden veel toegepast om de zichtzijde van een plafond van een tuinhuis, veranda of carport mee te bekleden. Op de hoeken van de plank zit een vellingkant. Aangezien het hout altijd iets kan werken worden de kiertjes tussen de dakbeschot planken minder zichtbaar door deze afgeschuinde kanten.
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Tuindeco
Keurmerk: PEFC
Basismateriaal: Naaldhout
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.