Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet vlonderplank Vintage Noot Bruin 19 x 135 mm. Type: Massief

CarpGarant composiet vlonderplank Vintage Noot Bruin 19 x 135 mm. Type: Massief
Composiet vlonderplank Vintage Noot Bruin 19 x 135 mm. Type: Massief

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze massieve WPC composiet vlonderdelen zijn van het merk CarpGarant en de vlonderplanken zijn aan twee zijden te gebruiken. Aan een zijde heeft de composiet (HKC) terrasplank een houtnerf motief en aan de andere zijde is de plank geribbeld. De composiet loopdekdelen zijn 135 mm breed en 19 mm dik. Doordat de vlonder een kier heeft van 2 mm, lijkt de vloer net een scheepsdek. Legadvies: Wij adviseren u de onder regels op maximaal 30 cm afstand te leggen. Dit kunnen zowel composiet regels als hardhouten regels zijn. De composiet terrasdelen worden vastgezet met speciale RVS Element clipjes. Mocht de vloer uit meerder lengtes bestaan, houd er rekening mee dat de planken in de lengte als gevolg van temperatuurschommeling nog kunnen werken. We adviseren dan ook minimaal 4 mm aan te houden op de kopse kant. Reinigingsadvies: De vlonderplanken van composiet kunt u het beste reinigen met een emmer water, een scheutje groene zeep en een bezem. Er zijn ook speciale composiet reinigers op de markt om hardnekkige vuil te verwijderen. Absoluut niet met de hoge drukspuit reinigen, hierdoor wordt de houtstof uit de planken geblazen. Verkleuring: Na enige tijd mag ere een kleine verkleuring omstaan door de UV straling van de zon. Deze vlonder is bij ons in de showroom te zien.
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Carpgarant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Massief

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten