Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Composiet vlonderplank Rock Grey 21 x 140 mm

Elephant composiet vlonderplank Rock Grey 21 x 140 mm. Voordelig oplossing voor uw terras.
Composiet vlonderplank Rock Grey 21 x 140 mm

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Elephant introduceerde enkele jaren geleden de populaire kleur Rock Grey in haar composiet programma. De kleur zit tussen de grijze en de antraciet terrasplank in. De vlonderplanken zijn 21 mm dik en 140 mm breed en worden met speciale vlonderclips vastgezet op antraciete WPC onderregels. De bovenzijde is voorzien van een volledig ribbelprofiel (dus niet onderbroken zoals de 145 mm planken) en de andere zijde is geschuurd. Hierdoor heeft u meer grip. Zo krijgt uw terras, dakterras of balkon een moderne look.

Elephant WPC is lichtgewicht en brandvertragend. Tevens geeft de fabrikant (Elephant) 10 jaar garantie, als de leginstructies zijn gevolgd. De terrasplanken zijn kleurvast, splinteren niet en zijn makkelijk te zagen. Alleen met groene zeep of de multifunctionele reiniger van Elephant reinigen. Zie accessoires.

Let op: helaas wordt er getracht om de Elephant producten te imiteren in landen zoals China. Echter wordt er gewerkt met holle houtvezel of bamboevezel die na verloop van tijd vocht opnemen en krom kunnen gaan staan. Elephant werkt met houtstof en dat trekt niet krom (stof neemt immers geen vocht op). Uiteraard zijn de regels en de clips ook verkrijgbaar bij de Tuinhoutcentrale.nl.

Deze planken zijn vanaf 10 stuks te bestellen, onder de 10 stuks kunnen wij helaas de order niet aannemen.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geprofileerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten