Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet vlonderplank Nero 22 x 210 x 5000 mm. Type: Eva-last

Composiet vlonderplank Nero 22 x 210 x 5000 mm. Type: Eva-last. Van het mer Elephant.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

8925

Rekenhulp

Elephant Eva-last composiet vlonderplanken zijn het meest natuurgetrouwe alternatief van hardhout. De gepatenteerde Eva-Last toplaag van deze terrasplank is extreem goed beschermd tegen krassen en vlekvorming. De WPC plank is 2.2 cm dik en 21 cm breed en 5 meter lang. De Eva-last composiet planken van het merk Elephant zijn tweezijdig te gebruiken. Aan 1 zijde is de plank glad met een houtnerf structuur en de andere zijde is handgezaagd (met geïmiteerde zaagkrassen) met vlamtekening voor een ultra stoere look. Door de perfecte mix van zwarte kleuren is het eindelijk gelukt om deze onverwoestbare composiet terrasplank een diep zwart kleur te geven die lijkt op Ebben hout. De composiet Eva-last planken hebben holle kamers waardoor de plank extra stabiliteit krijgt, de WPC vlonderplanken isoleren hierdoor ook. Bovengenoemde voordelen in combinatie met een high-tech product resulteert in een garantie van 25 jaar, en dat is ongekend lang! De levensduur schatten wij op 30-35 jaar. De kunststof planken zijn makkelijk te zagen en worden met de speciale Eva-last clips op de hardhouten onderregels gemonteerd. Deze dient u separaat te bestellen.
Gewicht: 6
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC, GRS
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten