Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet vlonderplank Fun-Deck 23 x 138 mm. Type: Ultrashield Vintage Grey Light

Composiet vlonderplank Fun-Deck 23 x 138 mm. Type: Ultrashield Vintage Grey Light massief
Composiet vlonderplank Fun-Deck 23 x 138 mm. Type: Ultrashield Vintage Grey Light

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De Fun-deck composiet vlonderplanken Ultrashield Vintage Grey Light massief zijn een betaalbaar alternatief voor de beste vlonderplanken zoals Fiberon. Deze trendy "used-look" van verweerd Bangkirai terrasplanken gecombineerd met een vuilafstotende coating, zorgt voor weinig onderhoud. Deze moderne composiet vlonderplanken zijn splintervrij en verkleuren niet wat u bij houten vlonderdelen wel heeft.

Fundeck geeft op haar holle kamer planken 15 jaar garantie als de vlonder aan het huis is gemonteerd. De planken worden met behulp van de bij te bestellen clips heel gemakkelijk gemonteerd. Er zit altijd een kleine kier tussen de planken. De Fundeck Ultrashield Multibrown wild zijn 23 mm dik en 138 mm breed en verkrijgbaar in de lengtes 3-4 en 5 meter. Monteer de planken met de speciale Cobra hybrid Clips op hardhouten regels of composiet onderregels.

Omdat de planken massief zijn, is er een minimale afwatering (afschot) nodig. Het materiaal is makkelijk te zagen en splintert niet. Ook het weghalen van kleine vlekken is erg gemakkelijk dankzij de Ultrashield mantel om de plank.

Reinig de planken 1 maal per jaar met groene zeep en een zachte borstel. Wij willen u afraden om de planken schoon te spuiten met een hogedrukspuit, u zult de Ultrashield laag kapot kunnen blazen. Door temperatuurverschillen kunnen de planken in de lengtewering iets zwellen en krimpen, echter omdat ze vast zitten met de clips zal de plank over de clip schuiven.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Ronde kamers

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten