Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 3 maart 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Er mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Composiet vlonderplank Eva-Last 24 x 190 mm. Type: Driftwood Brown

Composiet vlonderplank Eva-Last 24 x 190 mm. Type: Driftwood Brown
Composiet vlonderplank Eva-Last 24 x 190 mm. Type: Driftwood Brown

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

De Eva-Last Driftwood Brown massieve vlonderplank is niet alleen duurzaam, ecologisch verantwoord, maar ook veilig en onderhoudsvriendelijk. De terrasplanken zijn 24 mm dik en hebben een breedte van 19 cm. De Eva-Last vlonderplanken zijn in 3, 4 of 5 meter te krijgen.

Gemaakt met de nieuwste technologie op het gebied van WPC composiet, zijn de Eva-Last Driftwood planken bestand tegen schimmels, algen en UV. Ook zijn ze krasvast, vlekbestendig en hebben een anti-slip laag. Ze zijn bestaand tegen chloor en zoutwater, wat uitstekend is voor rondom het zwembad. Deze Evalast Driftwood terrasplanken hebben een brandwerende klasse BFT-s1, wat betekend dat er bij brand geringe rook vrijkomt. Door zijn lichtgewicht wordt het plaatsen van deze terrasplanken efficiënter en eenvoudiger. Met maar liefst 25 jaar garantie, heeft u jaren lang plezier.

Deze Eva-Last driftwood brown is eenzijdig bruikbaar en heeft een opmerkelijk reële houtmotief. Door zijn natuurlijke uitstraling en gevoel, is er bijna geen onderscheid te maken met echt hout. De terrasplanken splinteren niet, zijn eenvoudig te verzagen en zullen door de UV bestendige coating niet vergrijzen. De drifwood brown heeft een warme donker bruin kleur, met een zichtbaar houtnerf.

Monteer de planken op een regelwerk van composiet of van hardhout. Uiteraard worden de Eva-Last planken met speciale clips gemonteerd. Deze bieden wij onderaan de pagina aan. U heeft 16 clips per vierkante meter nodig. Wij adviseren u de onderregels niet verder dan 40 cm uit elkaar te plaatsen.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Eva-Last
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Houtnerf

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten