Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet vlonderplank Duowood massief 21 x 146 mm. Type: Lava

De 21 mm dikke terraspank van Dupwood Lava is 146 mm breed en er wordt bij correcte installatie 15 jaar garantie tegen vervorming gegeven. Tuinhoutcentrale is erkend dealer van Duowood met een showroom in Woerden.
Composiet vlonderplank Duowood massief 21 x 146 mm. Type: Lava

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze composiet vlonderplank van Duowood lava is 14.6 cm breed en 2.1 cm dik. De plank heeft aan 1 zijde een diepe houtnerf structuur en aan de andere zijde is de plank gegroefd. De massieve WPC Duowood terrasplank is leverbaar in de lengtes 3, 4 en 5 meter. De composiet vlonderplanken worden gemonteerd op de bij te bestellen onderregels die een onderlinge afstand van 30 cm hebben.

L±et op door een minimale afname hoeveelheid bij onze leverancier kunnen wij alleen bestellingen vanaf 14 planken in behandeling nemen.

De Duowood clips worden in de gleuf aan de zijkant van de plank gemonteerd. U heeft circa 20 clips per vierkante meter nodig. Monteer de Duowood vlonderplanken altijd volgens de instructies. Zodoende kan er 15 jaar garantie op worden gegeven. (Zie hieronder het PDF document). Duowood planken kunnen alleen in de lengte iets werken als gevolg van temperatuurverschillen. Wist u overigens dat de "gladde" kant de meest veilige kant is. In de groeven gaat namelijk water staan en heeft u per vierkante centimeter minder weerstand tot uitglijden dan bij de "gladde" zijde.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Duowood
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geprofileerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten