Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte afgelopen seizoen zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet vlonderplank Duowood 25 x 250 mm. Type: Riviera

Extra brede composiet Riviera Duowood terrasplanken van 25 cm breed. Bestel deze Duowood vlonderplanken snel en eenvoudig online.
Composiet vlonderplank Duowood 25 x 250 mm. Type: Riviera

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

De Duowood Riviera terrasplanken zijn gemaakt van duurzaam HDPE Kunststof en zijn licht grijs met een paarse ondertoon. De Duowood vlonderplanken zijn opgebouwd uit houtstof wat geen vocht opneemt, waardoor de composiet vlonderplanken dus niet krom zullen trekken. Op de planken wordt daarom ook 10 jaar garantie gegeven. De terrasdelen van WPC composiet zijn opgebouwd uit ronde kamers voor extra sterkte en de planken zijn maar liefst 25 cm breed en 25 mm dik.

U kunt kiezen om de brede Duowood Riviera planken met de ribbel kant of met de vlakke zijde in zicht te leggen. De vlakke zijde van deze plank geeft meer weerstand tegen uitglijden. Duowood zal veel minder algengroei krijgen dan houten terrasplanken. De WPC terrasplanken zijn kindvriendelijk, splinteren niet, zijn kleurvast en zeer gemakkelijk op maat te zagen. De planken zijn tevens bestand tegen chloor en zout. Deze extra brede vlonderplanken zijn verkrijgbaar in de lengtes van 3, 4 en 5 meter. Monteer de planken op een regelwerk van composiet of van hardhout.

Uiteraard worden de Duowood planken met speciale clips gemonteerd. Deze bieden wij onderaan de pagina aan. U heeft 16 clips per vierkante meter nodig. Wij adviseren u de onderregels niet verder dan 40 cm uit elkaar te plaatsen.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Duowood
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geprofileerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten