Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom t/m 9 februari 2021 gesloten. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte afgelopen seizoen zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet vlonderplank Duowood hol 25 x 146 mm. Type: Lava

Opzoek naar een duurzame en betaalbare vlonder? Koop deze DuoWood antraciet type Lave tesrasplank eenvoudig en snelle bij de Tuinhoutcentrale.
Composiet vlonderplank Duowood hol 25 x 146 mm. Type: Lava

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze Duowood holle composiet vlonderplanken 2,5 cm dik en 14.5 cm breed, zijn in de lengtes van 3/4/5/ meter en zijn in 2 kleuren verkrijgbaar. Deze Lava plank is antraciet van kleur en heeft een garantie van 10 jaar. Door de holle kamers zijn de planken licht van gewicht, relatief goedkoper, maar wel sterk. Deze DuoWood terrasplank is aan één zijde glad en aan de andere zijde gegroefd. Houdt u rekening mee dat wanneer u de gegroefde zijde gaat gebruiken, er relatief meer onderhoud nodig is. 

U dient de vlonderplanken op hardhouten of composieten onderregels te leggen. DuoWood heeft een eigen composiete onderregel van 4 x 6 x 400 cm lang. Het is niet verstandig om geïmpregneerd vuren of grenen hout te nemen, aangezien de levensduur aanzienlijk lager is dan het composiet of hardhout. Dit heeft voornamelijk te maken met de vochtigheid onder de vlonder. De onderregels dien maximaal 30 cm hart op hart bevestigd te worden met de speciale RVS tussenclips van DuoWood. Mocht u de planken gaan verlengen, dan is het verstandig om een extra regel te gebruiken. Er zijn verschillende manieren om de onderregels vast te zetten. Bijvoorbeeld met pikketpalen of tegels. Houd minimaal 3 cm afstand rondom de vlonder i.v.m. ventilatie. De vlonder dient gelegd worden met een afschot van 1 tot 2 %.

Gebruik nooit een hogedrukreiniger om uw vlonder te reinigen, dit zal namelijk de planken alleen maar beschadigen, waardoor er meer vuil in komt. Wij adviseren u 1 tot 2 maal per jaar uw DuoWood het terras schoon te maken met de speciale terrasreiniger van Elephant. In de tussentijd kunt u de vlonder reinigen met een emmer water en scheutje groene zeep, daarna nog een keer naspoelen met de tuin slang. Bijtende- en of vette stoffen dient u direct te verwijderen. Het is niet verstandig om hete voorwerpen, zoals barbecues of vuurkolven op uw terras te gebruiken i.v.m. hete spetters of houtskool.

De 10 jaar garantie geld alleen als u de vlonder volgens gebruiksaanwijzing heeft gelegd en heeft betrekking op de samenstelling van de plank. Beschadiging van buiten af vallen niet onder de garantie. Mocht u de planken voor iets anders dan een vlonder willen gebruiken, dan vervalt direct de garantie. Bewaar altijd uw aankoop bon voor latere referentie.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Duowood
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geprofileerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten