Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet vlonderplank Duowood hol 25 x 146 mm. Type: Havana

De Duowood Havana vlonderplank is opgebouwd uit sterke kamers en heeft een levensduur van 20-25 jaar. De havana terrasdelen zijn 25 mm dik en 146 mm breed. Bestel bij uw composiet planken bij de erkende 5 sterrenspecialist.
Composiet vlonderplank Duowood hol 25 x 146 mm. Type: Havana

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Deze composiet vlonderplank van Duowood havana is 14.6 cm breed en 2.5 cm dik. Omdat de plank opgebouwd is uit kamers wordt er bespaard op de materiaalkosten. De WPC Duowood Havana terrasplank is leverbaar in de lengtes 3, 4 en 5 meter. De composiet vlonderplanken worden gemonteerd op de bij te bestellen onderregels die een onderlinge afstand van 30 cm hebben.

De Duowood clips worden in de gleuf aan de zijkant van de plank gemonteerd. U heeft circa 20 clips per vierkante meter nodig. Monteer de duowood vlonderplanken altijd volgens de instructies. Zodoende kan er 15 jaar garantie op worden gegeven.

Let op: Door een minimale afname verplichting van onze leverancier dient u er minimaal 14 planken te bestellen, geplaatste orders met minder planken kunnen wij niet door laten gaan.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Duowood
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geprofileerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten