Composiet vlonderplank bruin 21 x 145 mm

Composiet vlonderplank bruin 21 x 145 mm.
Composiet vlonderplank bruin 21 x 145 mm

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze betaalbare bruine vlonderplanken van elephantr geven uw tuin een moderne uitstraling. De planken bestaan uit kamers en zijn dus deels hol. Daarom dienen voor het bevestigen van de planken altijd de bij te bestellen clips toegepast te worden. De kunststof planken zijn 21 mm dik en 145 mm breed. De levensduur van de planken is 25-30 jaar. WPC van Elephant zet iets uit in de lengte maar nooit in de breedte. Ook splintert en verkleurd het niet. De composiet vlonderplanken zijn 2 zijdig te gebruiken, een zijde is zonder ribbels en de andere zijde heeft ribbels. Let op, op de gladde zijde heeft u de meeste weerstand tegen uitglijden. Composiet wordt minder glad dan hout.

U kan de vlonderplanken van composiet niet reinigen met de hoge druk spuit, maar wordt aangeraden dit met groene vloeibare zeep en water te doen. Elephant is de enige Nederlandse fabrikant die werkt met houtstof in plaats van bamboevezel of houtvezel welke een holle structuur heeft. Producten met vezels zullen vocht opnemen en enorm uitzetten. Wij en Elephant geven 15 jaar garantie op composiet vlonderplanken. Ook de composiet clips en onderleggers zijn verkrijgbaar in de webshop.

Deplankenvan 225 cm zijn per 4 planken verpakt en de langere lengtes per 2 planken. De minimum af te nemen hoeveelheid is 3 sets. 

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Geprofileerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten