Composiet tuindeur recht grijs 90 x 180 cm. Type: Design

Tuinpoort gemaakt van Elephant composiet. Nu in strakke en moderne grijze kleur te verkrijgen via de webwinkel. Profiteer nu.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

28500
Wij raden aan om deze grijze deur zoveel mogelijk los van de grond te hangen. Het grijze wpc smet sneller dan bruin en antraciet composiet. Wanneer de deur zeer dicht boven de vloer komt te hangen, zal er eerder opspattend vuil op komen. De composiet tuindeur van Elephant is voorzien van aluminium liggers met een grijze kleur. Afhankelijk van uw smaak kan de deur gecombineerd worden met composiet palen of aluminium palen. De combinatie die het meest gemaakt wordt is die met grijze aluminium palen. Uiteraard zijn ook de bijpassende schuttingen en tuinafscheidingen in een grijze kleur verkrijgbaar in onze webwinkel.
Gewicht: 51
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: FSC, GRS
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: In moderne grijze kleur

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten