Composiet tuindeur antraciet aluminium recht 90 x 180 cm. Type: Design

Complete tuindeur Design van Elephant. Antraciet is op dit moment de meest populaire WPC kleur vanwege de moderne uitstraling. Bestel uw design schuttingen en tuindeur nu gemakkelijk online.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

23500
Deze Elephant design WPC tuinpoort wordt geleverd inclusief hang-en sluitwerk en deurstopper. Dit eenvoudig te monteren beslag hoeft dus niet meer los besteld te worden, wat enorm scheelt in de prijs. Vanuit de tuin gezien zijn de hengen links aan de tuinpaal bevestigd. De deur draait naar u toe. Monteer de design tuindeur van Elephant aan composiet palen met houten kern of aan aluminium palen. En de design serie van Elephant worden zijn er ook schuttingen en design hekken leverbaar. Om aan de garantievoorwaarden van 10 jaar te voldoen, dient de tuindeur aan een aluminium of composiet tuinpaal van Elephant te worden gemonteerd. Deze palen kunt u bestellen door op onderstaande afbeeldingen te klikken.
Gewicht: 28
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Compleet gemonteerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten