Composiet tuindeur antraciet aluminium 90 x 180 cm. Type: Forte

Deze composiet (WPC) deur van Elephant maakt uw Forte schutting compleet. Compleet geleverd en direct klaar voor montage. Bestel nu.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

33700

Deze deur maakt uw Forte schutting helemaal af. De deur wordt compleet geleverd met deurstopper, slot grepen etc. Geen verborgen en onverwachte kosten dus, wat wel zo prettig is.

Het kader is opgebouwd uit ongekleurd aluminium, wat geanodiseerd is om de duurzaamheid te verhogen. Mede hierdoor durft Elephant maar liefst 10 jaar garantie te geven.

Deze Forte serie (antraciet met ongekleurde lijst) is zeer populair. De meest gekozen combinatie voor een complete erfafscheiding bevat de 1800 x 1800 mm schutting, aluminium palen, een gaasscherm met WPC kader en afhankelijk van de tuin uiteraard ook een Forte deur. Er is een speciale verstevigde aluminium paal waaraan u de deur kan ophangen.

Gewicht: 35
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Compleet gemonteerd

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten