Composiet tegel zwart-wit 1.7 x 30 x 30 cm. Type: click mozaïek

Composiet zwart wit WPC terras en balkontegels onderhoudsvrij. Koop uw kunststof tuintegels online bij de Tuinhoutcentrale

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

525

Rekenhulp

Ontdek de praktische zwart-witte clicktegels van Tuindeco, een onderhoudsarm en veelzijdig product perfect geschikt voor terrassen, balkons of binnenplaatsen met een vlakke ondergrond. Deze WPC composiet tegels bieden gebruiksgemak doordat ze eenvoudig aan elkaar te klikken zijn, waardoor het legproces moeiteloos verloopt. Elke tegel, met een afmeting van 30 x 30 cm, bestaat uit 4 mozaïek vakken, samengesteld uit 2 composiet plankjes per vak. Het intelligente ontwerp omvat tevens een efficiënt afwatersysteem, wat zorgt voor een goede waterafvoer en helpt bij het behouden van een droog oppervlak. Deze clicktegels bieden niet alleen gemak bij installatie, maar ook duurzaamheid en een strakke uitstraling. Dankzij hun samenstelling zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen ze minimaal onderhoud. Transformeer eenvoudig uw buitenruimte met deze handige clicktegels van Tuindeco.
Gewicht: 2.5
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Nee
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.