Composiet tegel bruin 1.7 x 30 x 30 cm. Type: click mozaïek

Composiet WPC terras en balkontegels onderhoudsvrij. Koop uw kunststof tuintegels online bij de Tuinhoutcentrale

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

530

Rekenhulp

Ontdek de handige bruine clicktegels van Tuindeco, een onderhoudsarm en perfect geschikt product voor het aanleggen van een terras, balkon of binnenplaats met een vlakke ondergrond. Deze WPC composiet tegels zijn eenvoudig aan elkaar te klikken, waardoor het leggen ervan een moeiteloze klus wordt. Elke tegel meet 30 x 30 cm en bestaat uit 4 mozaïek vakken, samengesteld uit 2 composiet plankjes per vak. Het slimme ontwerp omvat ook een doeltreffend afwatersysteem, waardoor water effectief wordt afgevoerd en het oppervlak droog blijft. Deze clicktegels combineren gebruiksgemak met duurzaamheid en bieden een fraaie uitstraling. Dankzij hun weerbestendige eigenschappen en minimale behoefte aan onderhoud, blijven ze lang mooi en functioneel. Transformeer eenvoudig uw buitenruimte met deze praktische en stijlvolle clicktegels van Tuindeco.
Gewicht: 2.5
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Tuindeco
Keurmerk: FSC
Basismateriaal: Nee
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.