Composiet tegel antraciet 5,0 x 90 x 90 cm.

Terrastegel voor de tuin van het merk Elephant. Ideaal om snel en makkelijk een ondergrond aan te leggen. Bestel bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

6900
Deze royale semi-geribbelde composiet antraciete tuintegel is ruim van formaat, waardoor het zelf aanleggen van een terras moeiteloos en snel gaat. De Elephant composiet vlondertegels zijn een gemakkelijke oplossing die u veel gedoe besparen en bovendien langer meegaan dan houten tegels. De terrastegel bestaat uit 3 lagen van elk 2.1 cm dikte, met een totale dikte van 5 cm. Opgebouwd uit 6 planken, is de tegel stevig bevestigd met RVS schroeven aan het stalen onderstel. De prijs geldt per tegel. Let op: de minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks. Bij bestellingen onder de 5 tegels behouden wij ons het recht voor om de aankoop te ontbinden
Gewicht: 16
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: XL formaat

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten