Composiet schutting schuin 90 x 180 cm antraciet aluminium. Type: Forte

Schuine forte schutting in de kleur antraciet met aluminiumkleur lijst van Elephant. Bestel dit scherm bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

17001
Deze schutting is gemaakt van extra brede planken en hoort thuis in de Forte collectie van Elephant. Dit exclusieve WPC composiet scherm is antraciet van kleur en heeft een luxe aluminiumkleur omlijsting van 4 cm breed. De breedte van de schutting is 90 cm. Onze tuinafscheidingen van composiet zijn gemaakt van houtstof en kunststof, dit neemt geen vocht op en daarom wordt er 10 jaar garantie op gegeven. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijk tuinscherm (FSC), een stijlvolle tuinafscheiding met weinig onderhoud, dan is dit de oplossing. Combineer de schuttingdelen met de lage en hoge forte delen of met een fraai forte draadscherm. De palen in composiet en aluminium hebben we te koop in de webshop, evenals het speciale hoekbeslag. U geniet jarenlang omdat Elephant maar liefst 10 jaar garantie geeft bij correcte plaatsing.
Gewicht: 16
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Aluminium kader

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten