Composiet schutting geheel antraciet schuin 90 x 180 cm. Type: Design

Kunststof Elephant schutting. Koop nu voordelig en snel bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14900
Op veler verzoek is nu ook het schuine wpc schuttingdeel toegevoegd aan de site. Voor mensen die een goede band hebben met de buren, maar ook een stukje privacy willen is dit een mooie middenweg. De schutting is 90 cm breed en wordt met de los te bestellen T beslag gemonteerd aan composiet palen. Aluminium palen kunnen uiteraard ook. Composiet schuttingen van Elephant verkleuren niet en splinteren niet. Ze zijn makkelijk zelf op maat te zagen. Deze schutting is gemaakt van houtstof en kunststof. Houtstof neemt geen water op, dus de planken zullen niet werken. Vaak worden standaard delen van 180x180 cm besteld in combinatie met dit schuine scherm en enkele liggende delen. Zo geniet u van uw privacy achter de 180x180 schermen, maar is er ook ruimte voor interactie met de buren bij de lagere delen. Op de tuinschuttingen van Elephant wordt 20 jaar garantie gegeven. Advies: de schuttingen reinigen met groene zeep en water.
Gewicht: 25
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geborsteld, aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€39,95

€69,95

België - Vlaanderen

Gratis

€57,95

€94,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten