Composiet schutting geheel antraciet liggend 93 x 180 cm. Type: Design

Onderdeel van de wpc design lijn van Elephant: de liggende schutting. Koop nu online.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

13700
Vanwege het lage gewicht is deze composiet schutting makkelijker te plaatsen door 1 persoon. Net als de grotere schuttingen zijn er in totaal veertien planken toegepast. De hoogte van het tuinscherm is 93 cm. Aan het uiteinde van de liggers zit een kapje. Deze verwijdert u en plaatst hierin het separaat te bestellen T beslag voor blinde bevestiging. Combineer dit scherm met de hoge tuinschermen uit de design lijn. Uiteraard hebben wij ook de bijbehorende composiet terrasplanken in ons assortiment. Elephant composiet splintert niet en is makkelijk op maat te zagen. De schuttingdelen zullen ook niet verkleuren, de levensduur is ongeveer 25 jaar. Vanwege de beperkte hoogte voldoen dat palen van 186 cm in composiet of aluminium. Op de schuttingen wordt uiteraard de Elephant garantie gegeven. De schuttingen werken niet meer omdat er geen goedkope holle bamboe vezels in zijn verwerkt. Pas dus op voor imitatie die niet van Elephant is.
Gewicht: 25
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geborsteld, aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten