Composiet schutting geheel antraciet recht 90 x 180 cm. Type: Design

Deze moderne design schutting uit de Elephant WPC composiet lijn is zeer populair vanwege de goede kwaliteit. Gemakkelijk online te bestellen.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14500
Dit composiet schuttingdeel design van 90 x 180 cm vormt een veel verkocht onderdeel uit de Design lijn. Deze lijn is als jaren populair omdat het de opbouw heeft van de traditionele houten schutting, maar dan gebruikmakend van de nieuwste technieken. de schutting zal niet verkleuren of kromtrekken. Hierop geeft Elephant by Dekker namelijk 20 jaar garantie. De tussenliggers zijn gepoedercoat aluminium en de schutting is erg makkelijk op maat te maken. Het bij te bestellen T beslag monteerd u in de tussenliggers zodat u de schutting vrijwel onzichtbaar ophangt. De schutting dient gemonteerd te worden in combinatie met Elephant beslagsets en aluminium of composiet palen van dit bekende merk.
Gewicht: 29
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geborsteld, aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten