Composiet schutting donkerbruin recht 90 x 180 cm. Type: Design

Elephant WPC design tuinscherm donkerbruin. Een stevige composiet schutting met 15 jaar garantie. Bestel online bij de Elephant dealer.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14500
Dit moderne composiet tuin schutting is gemaakt door het gerenommeerde Nederlandse bedrijf Koninklijke Dekker. De planken zijn opgebouwd uit kamers waardoor de planken van het Elephant design tuinscherm extra sterk zijn. Het bij te bestellen T-beslag zorgt voor een nagenoeg onzichtbare bevestiging op de composiet of aluminium paal. Dit Elephant tuinscherm is 90x180 cm. Plaats de schuttingdelen bij voorkeur aan wat langere palen van 270 cm. Elephant composiet werkt niet, daarom wordt er vanuit de fabrikant 15 jaar garantie op gegeven . Ook zal de schutting niet verkleuren. U dient de schutting nooit met een hogedruk reiniger schoon te maken maar gewoon met groene zeep en een borstel en veel water. Pas op: Er worden ook imitatie Elephant schuttingen aangeboden tegen absurt lage prijzen. Deze zijn van inferieure Chineese kwaliteit en op internet zult u daar ook veel negatief nieuws over lezen. Goedkoop is dus ook hier duurkoop. Wij zijn erkend dealer van Elephant met een showroom in Woerden.
Gewicht: 29
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geborsteld, aluminium liggers

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten