Composiet schutting bruin schuin 90 x 180 cm. Type: Design

WPC design schutting bruin van het merk Elephant. Koop al uw composiet tuinscherm bij de Tuinhoutcentrale. 15 jaar garantie.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

12000

Deze Design schutting bruin van het bekende merk Elephant kan prima gecombineerd worden met de lage en hoge design tuinschermen. Monteer de schutting aan aluminium palen of composiet palen. De aluminium tussenliggers zijn hol zodat u het speciale T beslag van Elephant erin kunt bevestigen voor een vrijwel onzichtbare bevestiging. Van deze bruine schuine tuinafscheiding heeft u jarenlang profijt.

Elephant schuttingen zijn opgebouwd uit ongeveer 50% houstof, afkomstig uit restafval van de parketindustrie. De andere 50% bestaat uit High Density Polymeren. De combinatie levert u de voordelen van hout en de voordelen van kunststof.

- weinig onderhoud

- weinig verkleuring

- geen splinters

- vrijwel ongevoelig voor veranderingen in temperatuur

- vrijwel ongevoelig voor vocht.

Bovendien biedt Elephant ook nog eens standaard garantie van 15 jaar.

Gewicht: 25
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geadoniseerde aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten