Composiet schutting bruin recht 90 x 180 cm. Type: Design

Bruin design tuinscherm van Elephant 90 x 180 cm met aluminium tussen liggers.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14500
Dit bruine composiet tuinscherm van Elephant uit de design serie is 90 cm breed en 180 cm hoog. De bruine wpc schutting heeft aluminium tussenliggers en de bruine composiet planken van deze design schutting hebben kamers waardoor de planken extra sterk worden. Monteer deze design schuttingen aan bruine composiet palen met een houten kern of aan aluminium palen. De tussenliggers zijn hol en daar kunt u het speciale T beslag van Elephant in monteren voor een nagenoeg onzichtbare ophanging. De composiet schutting is makkelijk op maat te maken en bij het zagen van de planken zal dit niet splinteren. Op deze tuinschermen geeft Elephant 20 jaar garantie. Wij adviseren u om de schuttingdelen niet met een hoge drukspuit schoon te maken maar met groene zeep. Elephant werkt als 1 van de weinige fabrikanten met houtstof in plaats van houtvezels of bamboe vezels die langzaam vocht opnemen. Wij zijn erkend Elephant dealer.
Gewicht: 30
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geborsteld, aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten