Composiet schutting antraciet alu liggend 93 x 180 cm. Type: Design

Liggende kunststof schutting, als aanvulling op de populaire Elephant composiet design schutting. Bestel snel online.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

11500

Doordat dit scherm nu ook in ‘half’ formaat aangeboden wordt, bent u nu flexibeler in het ontwerpen en monteren van uw schutting. Mocht u behoefte hebben aan een tuinscherm dat juist hoog en smal is, dan kunt u deze ook op de website aanschaffen. De hoogte van dit scherm of tuinhek is 93 cm.

Gebruik bij de Elephant composiet schermen altijd Elephant beslag, aangezien dit speciaal gepatenteerde T-beslag. Dit schuttingbeslag wordt in de aluminium liggers geplaatst en vervolgens op de aluminium of composiet palen geschroefd. De schuttingdelen van makkelijk op maat te zagen en splintert niet. Ook is WPC (wood plastic composite) kleurvast en werkt het niet. Daarom geven wij ook 10 jaar garantie op dit schuttingdeel. De levensduur is ongeveer 25 jaar.

Ook de bijbehorende palen en ophangsets zijn verkrijgbaar in de webshop.

Gewicht: 25
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geadoniseerde aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten