Composiet schutting antraciet alu recht 90 x 180 cm. Type: Design

Schuttingdeel Design met moderne uitstraling. Bestel uw design schutting en deuren van Elephant nu gemakkelijk online.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

14500

Dit antraciet gekleurde schuttingdeel is opgebouwd uit zeven composiet tuinplanken en drie aluminium liggers. Deze onderdelen zijn ook los verkrijgbaar in de webwinkel . Klik op deze link. Voor uw gemak adviseren wij uiteraard om dit 90x180 scherm te bestellen. Dit scheelt montage tijd en montage kosten. De planken zijn geborsteld, waardoor ze niet zeer glad zijn. Dit draagt bij aan de natuurlijke 'look and feel'.

De planken zijn opgebouwd uit stevige kamers en 14.5m cm breed. Uiteraard verkopen wij ook de Elephant WPC palen met houten kern en de auminium palen. Tip: maak de schuttingen nooit schoon met een hoge druk spuit. Elephant werkt als een van de weinige fabrikanten met houtstof en niet met houtvezels die namelijk weer vocht gaan opnemen. Houtvocht neemt geen vocht meer op. Bij het schoonmaken met de hoge drukspuit blaast u stofdeeltjes uit de schutting. Dit geldt ook voor hout en steen. We adviseren u om gewoon groene zeep en een borstel te gebruiken.
Gewicht: 30
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: Ja
Bijzonderheden: Geborsteld, aluminium liggers

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten