Composiet plank lichtgrijs 13 x 145 mm

Composiet plank in de kleur licht grijs van Elephant. Zeer sterke holle structuur. Nu online te bestellen te bestellen bij de tuinhoutcentrale
Composiet plank lichtgrijs 13 x 145 mm

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Deze WPC composiet plank is lichtgrijs van kleur. De Elephant kunststof planken zijn ideaal om zelf een schutting te maken of een hek. De dikte van de tuinplanken is 13 mm en de breedte is 145 mm. De lengte is 180 cm. De planken zijn aan 1 zijde voorzien van 2 decoratieve groefjes en de andere zijde is glad. Beide zijden van de composietplanken zijn geschuurd. U heeft weinig tot geen onderhoud aan deze tuinplanken. Reinigen gaat gemakkelijk met groene zeep en lauw water. Even met een borstel inzepen en afspoelen. Elephant geeft bij correcte installatie 10 jaar garantie op de FSC composiet schuttingplanken. Combineer de planken met de composiet palen of aluminium palen en uiteraard zijn de schroeven ook te koop in de webshop.
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Plank

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 10 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 10 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 10 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750

     

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750 

     

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten