Composiet Fiberon vlonderplank Symmetry 24 x 136 mm. Type: Burnt Umber

Composiet Fiberon vlonderplank Symmetry 24 x 136 mm. Type: Burnt Umber
Composiet Fiberon vlonderplank Symmetry 24 x 136 mm. Type: Burnt Umber

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

In de massieve Fiberon Symmetry dekdelen zijn de warme uitstraling van tropisch hardhout verenigd met absoluut foutvrije en onderhoudsvriendelijke duurzaamheid. Door de onoverwinnelijke combinatie van de stabiele Fiberon® kern omhuld door de onverwoestbare PermaTech® buitenlaag, hebben de delen een dubbele bescherming gekregen en zijn zo immuun voor verkleuring, vuil, vlekken en zelfs krassen. Dit terras kent geen zorgen! Het robuuste oppervlak heeft door de echte houtnerfstructuur en de wisselende kleureffecten de look-and-feel van echt tropisch hardhout.

De massieve planken hebben een tropische uitstraling, zijn volledig kleurecht en dankzij de PermaTech® buitenlaag praktisch onverwoestbaar en onderhoudsvrij. De delen hebben een ‘Multicolor’ effect, met een strakke, regelmatige houttekening. de planken worden met clips aan de zijkant vastgezet. Fiberon is een Amerikaans produkt wat al meer dan 1 miljoen vierkante meter heeft verkocht alleen al in de Verenigde Staten. Hier een kort filmpje over Fiberon.

Wij adviseren de planken te bevestigen op hardhouten of composieten onderregels, aangezien deze Fiberon® planken een levensduur van 25 jaar hebben en naaldhout maar 12 jaar. Uiteraard kunt u alle benodigde clips en andere toebehoren in onze webwinkel terug vinden.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Fiberon
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Massief

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Verwante producten